BREZPLAČNA DELAVNICA ČUJEČNOSTI Z MAJO BAJT

2. JUNIJ 2021 ob 20. uri

Vabljeni na brezplačno delavnico iz čuječnosti z mag. Majo Bajt, kjer se boste seznanili z osnovnimi principi čuječnosti in jih preizkusili v praksi.

Na kratko o čuječnosti

Čuječnost (angl. mindfulness) je eden izmed najbolj obetavnih načinov za ohranjanje in izboljševanje duševnega zdravja, učinkovito orodje za osebnostno rast ter psihološko spoprijemanje s težavami.

O predavateljici

Mag. Maja Bajt je dipl. psih., spec. integrativne psihoterapije in učiteljica čuječnosti. Deluje v lastni psihoterapevtski in svetovalni praksi v Kranju, je vodja Inštituta tukaj in zdaj. Do sedaj je vodila že številne delavnice in tečaje čuječnosti, o kateri tudi predava. Čuječnost vključuje na vsa področja svojega delovanja, saj velja za enega izmed najbolj obetavnih načinov ohranjanja in izboljševanja duševnega zdravja. Več o izvajalki lahko najdete na https://www.tukaj-zdaj.si/

Ne spreglejte informacij o poletni šoli čuječnosti

Vabljeni v 20-urno poletno šolo čuječnosti, ki jo bo vodila mag. Maja Bajt. Program bo potekal v obliki treh sobotnih srečanj in sicer 28. 8., 4. 9. in 18. 9. 2021 v Kranju. V tem času boste osvojili osnove prakse čuječnosti in prejeli napotke, kako med posameznimi srečanji vaditi prakso čuječnosti doma ter jo tako uvajati v vaš vsakdan. Dobro premišljena struktura programa vodi posameznika po poti prepoznavanja in učenja zavestnega sprejemanja sebe, takšnega, kot je, v tem trenutku. Skozi praktične vaje poteka učenje z raziskovanjem, pogovor o izkušnji pa pomaga posamezniku bolj jasno prepoznavati lastne telesne in mentalne izkušnje. 


PRIJAVA na BREZPLAČNO DELAVNICO 2. 6. 2021

S klikom na gumb POTRDITEV soglašate, da KVS Slovenija posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom vaše prijave na dogodek (in prejemanja e-novic). Prijavo na prejemanje e-novic lahko kadarkoli prekličete na kvs.slovenija@gmail.com

Zgodba, ki povezuje.

%d bloggers like this: