ČUJEČNOST KOT NAČIN ŽIVLJENJA (ANETA CURAVIĆ NJEGOMIROVIĆ)

Brezplačno online predavanje z delavnico za osebno rast v okviru Svetovnega dne duševnega zdravja 2021

ČUJEČNOST KOT NAČIN ŽIVLJENJA

Aneta Curavić Njegomirović

Nedelja, 10. 10. 2021 ob 20. uri

NA KRATKO O VSEBINI

Čuječnost (angl. mindfulness) je učinkovito orodje za  spoprijemanje s težavami. Biti čuječ pomeni biti prisoten, ne-obsojajoč, sprejemajoč in sočuten do sebe ter lastnega doživljanja. Z raznimi formalnimi vajami v obliki meditacij ter ne-formalnimi vajami ob vsakodnevnih aktivnostih krepimo zavedanje lastnega doživljanja. Predavanje z delavnico bo priložnost, da spoznate čuječnost in jo preizkusite v praksi.

O PREDAVATELJICI

Aneta Curavić Njegomirović je mag. psihosocialne pomoči ter kognitivno-vedenjska svetovalka. S čuječnostjo se je prvič srečala pred leti in postala je del njenega vsakdana. Zaključila je tako začetni kot nadaljevalni tečaj na Društvu za razvijanje čuječnosti. Prakso čuječnosti redno vpeljuje tudi v svojo svetovalno prakso, saj najnovejše raziskave kažejo na to, da je čuječnost učinkovita metoda v kombinaciji z različnimi psihoterapevtskimi in svetovalnimi pristopi. 

PRIJAVA NA PREDAVANJE Z DELAVNICO

Za prijavo na ta dogodek ste žal prepozni. Vabimo vas, da spremljate naša prihodnja dogajanja tukaj.

S klikom na gumb POTRDITEV soglašate, da KVS Slovenija posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom vaše prijave na prejemanje e-novic. Prijavo lahko kadarkoli prekličete na kvs.slovenija@gmail.com

_____________________________________________________________________________________________

%d bloggers like this: