KAKO IZGORETI (ALJOŠA BAGOLA)

Brezplačno online predavanje za osebno rast v okviru Svetovnega dne duševnega zdravja 2021

KAKO IZGORETI

Aljoša Bagola

Petek, 8. 10. 2021 ob 18. uri

NA KRATKO O VSEBINI

“Boja z izgorelostjo nikoli ne dobiš. To ne pomeni, da si poražen, ampak da si preobražen. Izgorelost je nekakšno ponovno rojstvo. Če si se pripravljen spremeniti in se opilek za opilkom znebiti železnih srajc starih navad, te izgorelost nagradi z novim pogledom na svet. Na začetku je pa seveda zelo surovo – oropan si radosti, energije in poln nepredstavljivih strahov. Zato nimaš druge izbire, kot da globoko brskaš po sebi in poleg vsega, kar te je do tega pripeljalo, tam odkriješ tudi svojo izjemno notranjo moč,” je v enem od intervjujev svoja razmišljanja o izgorelosti strnil Aljoša Bagola. V njegovem prispevku Kako izgoreti bodo izpostavljeni ključni rušilni vplivi na sodobno individualno in kolektivno počutje. Predavatelj bo spregovoril tudi o svoji izkušnji z izgorelostjo in okrevanjem.

O PREDAVATELJU

Aljoša Bagola je avtor knjižne uspešnice Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke, predavatelj in eden najvidnejših ustvarjalcev v slovenskem oglaševanju. V svoji dosedanji dvajsetletni oglaševalski karieri je snoval največje tržno-komunikacijske projekte v Sloveniji in v širši regiji. Za svoje delo je prejel preko 150 nagrad in priznanj na domačih ter mednarodnih oglaševalskih festivalih in bil razglašen za slovenskega kreativnega direktorja desetletja, agencija Pristop, kjer je ustvarjal in vodil kreativni oddelek, pa za agencijo desetletja. Sedaj se posveča predavateljstvu, svetovanju o kreativnosti, pisanju in izbranim komunikacijskim projektom. Vodi spletni tečaj Kako biti v redu.

PRIJAVA NA PREDAVANJE

Za prijavo na ta dogodek ste žal prepozni. Vabimo vas k spremljanju Facebook strani KVS Slovenija, na kateri bomo tekom popoldneva objavili povezavo za dostop do dogodka.

Vabimo vas tudi, da se nam pridružite pri prihodnjih dogajanjih. Več o njih najdete tukaj.

S klikom na gumb POTRDITEV soglašate, da KVS Slovenija posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom vaše prijave na prejemanje e-novic. Prijavo lahko kadarkoli prekličete na kvs.slovenija@gmail.com

_____________________________________________________________________________________________

%d bloggers like this: