METODA EFT (TAPKANJE) – ORODJE ZA ZDRAVLJENJE ČUSTVENIH RAN (TJAŠA ŠAPLA TROHA)

Brezplačno online predavanje z delavnico za osebno rast v okviru Svetovnega dne duševnega zdravja 2021

METODA EFT (TAPKANJE) – ORODJE ZA ZDRAVLJENJE ČUSTVENIH RAN

Tjaša Šapla Troha

Sobota, 9. 10. 2021 ob 10. uri

NA KRATKO O VSEBINI

Metoda EFT oziroma pogovorno tapkanje je tehnika čustvenega sproščanja, ki črpa svoje temelje iz starodavne akupunkture (le da pri tapkanju ne uporabljamo igel) ter moderne psihologije, saj poleg tapkanja uporabljamo tudi pogovor kot terapevtsko sredstvo. Ima svoje znanstveno ozadje – dokazano namreč pomaga in podpira naše fizično ter duševno zdravje. Če smo pripravljeni in si želimo raziskovati morebitna pokopana čustva, ne da bi se izpostavljali neprijetnim spominom, je tapkanje prava izbira. Metoda EFT odlično deluje pri strahovih, jezi, zamerah, ljubosumju, krivdi, napadih panike, tesnobi, fizični bolečini in celo pri kompleksnejših težavah, kot so depresija, posttravmatska stresna motnja, fobije, težave s koncentracijo ter učne težave, pomaga celo pri izboljšanju športnih rezultatov. Na delavnici se boste naučili osnovnega postopka tapkanja in ga preizkusili.

O PREDAVATELJICI

Tjaša Šapla Troha je dipl. medicinska sestra, EFT izvajalka 2. stopnje. Z metodo EFT se je spoznala v času pisanja diplomske naloge z naslovom Proces žalovanja po ugotovitvi smrti ploda v času nosečnosti. Metoda jo je povsem prevzela, saj je prišla do hitrega in trajnega olajšanja, ko je odpravila nekaj travmatičnih spominov. Opravila je EFT izobraževanje na prvi in drugi stopnji ter izobraževanje iz posebnih EFT pristopov. Aktivno je sodelovala že na dveh Vseslovenskih dnevih za tapkanje, leta 2018 in 2020. Svoje znanje redno nadgrajuje pri Piki Rajnar, ustanoviteljici EFT Slovenija, in v tujini. Izvaja individualna in skupinska tapkanja ter delavnice oz. predavanja na temo osebne rasti. Tjašina želja je pomagati in opolnomočiti ženske, ki so v mali ali veliki stiski, ki iščejo svoj glas in pristno ljubezen do sebe.

PRIJAVA NA PREDAVANJE Z DELAVNICO

Za prijavo na ta dogodek ste žal prepozni. Vabimo vas, da se nam pridružite pri prihodnjih dogodkih. Več o njih najdete tukaj.

S klikom na gumb POTRDITEV soglašate, da KVS Slovenija posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom vaše prijave na e-novice. Prijavo lahko kadarkoli prekličete na kvs.slovenija@gmail.com

_____________________________________________________________________________________________

%d bloggers like this: