MLADOSTNIKA IMAMO – KAJ ZDAJ? (IRENA STUBELJ MARINIČ)

Brezplačno online predavanje za osebno rast v okviru Svetovnega dne duševnega zdravja 2021

MLADOSTNIKA IMAMO – KAJ ZDAJ?

Irena Stubelj Marinič

Sreda, 6. 10. 2021 ob 18. uri

NA KRATKO O VSEBINI

Mladostništvo je čas, ki traja od približno 12. do 24. leta in je nadvse pomembno obdobje. V njem se namreč izoblikuje osebnost posameznika, njegov položaj v družbi in interesi. Za starše odraščanje njihovih otrok ne bi smelo biti le težavno obdobje, ki mora čim prej miniti, ampak v prvi vrsti priložnost, da se s svojim otrokom povežejo in drug drugega bogatijo. Ko kot starši postanemo bolj sočutni in razumemo, kaj se dogaja v mladostnikovih možganih ter kakšne so njegove potrebe, odpremo vrata pogovorom, ki so prijaznejši, mirnejši in odsevajo medsebojno spoštovanje. Predavanje bo prostor za spoznavanje sočutnega in zadovoljnega starševstva ter mladostnikovega odraščanja.

O PREDAVATELJICI

Irena Stubelj Marinič je mag. psihosocialne pomoči in kognitivno-vedenjska svetovalka. Na Goriškem svetuje staršem s težavami pri vzgoji otrok, mladostnikom na poti v odraslost, mamicam v stiski, parom, ki imajo težave v svojem odnosu ali težave z neplodnostjo, pa tudi vsem tistim, ki se spopadajo z izgorelostjo, depresijo in anksioznostjo. Našteta področja jo zelo zanimajo in zato se v zvezi z njimi dodatno strokovno izpopolnjuje.

PRIJAVA NA PREDAVANJE

Za prijavo na ta dogodek ste žal prepozni. Vabimo vas, da se nam pridružite pri prihodnjih dogodkih. Več o njih najdete tukaj.

S klikom na gumb POTRDITEV soglašate, da KVS Slovenija posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom vaše prijave na prejemanje e-novic. Prijavo lahko kadarkoli prekličete na kvs.slovenija@gmail.com

_____________________________________________________________________________________________

%d bloggers like this: