NOVICE & DOGODKI

UVODNI TEČAJ ČUJEČNOSTI (on-line)

Ob torkih od 18.00-20.15 (24. november 2020 – 19. januar 2021)

Vabimo vas na osemtedenski uvodni tečaj razvijanja čuječnosti s priznano učiteljico mag. Majo Bajt. Tečaj temelji na programu Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR), z elementi na čuječnosti temelječe kognitivne terapije (Mindfulness Based Cognitive Therapy – MBCT). Namenjen je vsem, ki si želite boljšega počutja, izboljšanja medosebnih odnosov in bolj polnega doživljanja življenja. Program predstavlja tudi možnost pridobivanja novih znanj, ki jih lahko koristno uporabite pri vašem delu z drugimi ljudmi.

Več informacij o tečaju najdete tukaj.

Brezplačno predavanje za svetovalce

KAKO PONUDITI KAKOVOSTNO POMOČ NA DALJAVO

Četrtek, 19. 11. 2020 ob 18. uri (online)

Predavanje bo vodila Edina Šifrar, spec. transakcijsko analitične psihoterapije in študentka drugega letnika magistrskega študija Psihosocialna pomoč, ki jo v življenju vodi želja pomagati in nuditi podporo ljudem v stiski. Nudi osebna svetovanja in psihoterapije v zasebni praksi, sodeluje z različnimi ustanovami kot svetovalka na daljavo. Poudarek na predavanju bo predvsem na prvih stikih in napotkih v posameznih primerih duševnih stisk.

Več informacij o vsebinah in prijavi najdete tukaj.

BREZPLAČNI RAZBREMENILNI POGOVORI

KVS Slovenija v sodelovanju s Fakulteto za uporabne družbene študije ponuja brezplačne razbremenilne pogovore vsem, ki se v času epidemije Covid-19 soočajo z duševno stisko. Pogovore izvajajo diplomanti magistrskega študijskega programa Psihosocialna pomoč ter absolventi in študenti zaključnega letnika študija. Za več informacij in prijavo na posvet pišite na: kvs.slovenija@gmail.com

KVS Slovenija – zgodba, ki povezuje

NAROČITE SE NA E-NOVIČKE

KVS SLOVENIJA

Kognitivno-vedenjsko svetovanje Slovenija

%d bloggers like this: