OSEBNA RAST SKOZI PLES (PETRA ZAJC)

Brezplačna online delavnica za osebno rast v okviru Svetovnega dne duševnega zdravja 2021, namenjena dekletom in ženskam

OSEBNA RAST SKOZI PLES

Petra Zajc

Sobota, 9. 10. 2021 ob 18. uri

NA KRATKO O VSEBINI

Osebna rast skozi ples je zasnovana kot svetovalno-plesna delavnica, namenjena ženskam in dekletom, ki bi želele stopiti v stik s seboj ter s svojim telesom preko plesa, izkustvenih in dihalnih vaj ter telesnih tehnik. Namen delavnice je v prvi vrsti krepitev pozitivne samopodobe. Samopodoba je naša predstava o tem, kdo in kakšni smo, ki se odraža skozi naše vedenje in odzivanje. Krepitev pozitivne samopodobe lahko bistveno pripomore h kvaliteti našega življenja. Delavnica je zasnovana na način, da je plesno predznanje popolnoma neobvezno. Priporočljiva so udobna oblačila in delujoča video kamera na računalniku za lažje spremljanje sebe na zaslonu, ki deluje kot zrcalo. Gibanje in ples omogočata osebi popolnoma drugačen način izražanja, kar lahko pozitivno pripomore k bolj celostnemu razumevanju ter zaznavanju sebe skozi telesno, duševno in duhovno dimenzijo.

O IZVAJALKI

Petra Zajc je absolventka magistrskega študija psihosocialne pomoči, specializantka transakcijske analize. V študijsko pot jo je gnala močna želja po pomoči drugim in po novem znanju o dimenzijah človeka ter odnosih. Opravlja svetovalno delo za žrtve spolnih zlorab in drugih oblik nasilja. Na tem področju je kot prostovoljka postala aktivna že ob samem začetku študija. Sodelovala je tudi pri izvedbi projekta Child-friendly Barnahus in bila ena od telefonskih svetovalk za NIJZ psihološko podporo. Že vse od osnovne šole velik del njenega življenja predstavlja orientalski ples, ki se ga je odločila vpeljati tudi na področje svetovanja in sicer skozi plesno-svetovalno skupino za ženske ter dekleta. Skupina je namenjena osebni rasti, gradnji boljše samopodobe in stika s seboj.

PRIJAVA NA DELAVNICO

Za prijavo na ta dogodek ste žal prepozni. Vabimo vas, da se nam pridružite pri prihodnjih dogodkih. Več o njih najdete tukaj.

S klikom na gumb POTRDITEV soglašate, da KVS Slovenija posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom vaše prijave na prejemanje e-novic. Prijavo lahko kadarkoli prekličete na kvs.slovenija@gmail.com

_____________________________________________________________________________________________

%d bloggers like this: