Ozrimo se na preteklo leto s hvaležnostjo

Prav lepo pozdravljeni v prvih dneh novega leta!

Lansko leto je poskrbelo, v to sem prepričana, da v zgodovinskih učbenikih prihodnjih generacij ne bo ostalo neopaženo. Pred letom dni najbrž nihče izmed nas niti slutil ni, kaj bo prineslo leto 2020. Po več mesecih, ki so nas tako zaznamovali, so bili tudi decembrski prazniki za večino drugačni. Soočeni smo z omejitvami, ki so lahko med drugim tudi priložnost, da hiter ritem življenja nekoliko umirimo ter morebiten presežek časa namenimo tistim dejavnostim, za katere se prej kar ni našel pravi trenutek. In morda je ravno to obdobje tudi lepa priložnost, da se s hvaležnostjo ozremo na vse, kar nam je dano. 

V novo leto pri KVS Slovenija stremimo z optimizmom in se od starega poslavljamo z veliko hvaležnostjo – za ustvarjeno do sedaj, nova spoznanja ter številne zadovoljne kliente in udeležence dogodkov, ki jih pripravljamo za osebno ter profesionalno rast. Iz srca se zahvaljujemo vsem vam, ki nas spremljate in se z nami na kakršen koli način povezujete.

Tudi v prihodnje se bomo trudili udejanjati poslanstvo KVS Slovenija: skrbeli bomo za nudenje kakovostne podpore pomoči potrebnim in detabuizacijo duševnih stisk, organizirali bomo dogodke za osebno ter profesionalno rast in podpirali pravno ureditev področja psihosocialnega svetovanja ter psihoterapije. S slednjim želimo ljudi zaščititi pred zlorabami šarlatanov in samooklicanih strokovnjakov. V novem letu si želimo, da bi zgodba KVS Slovenija postala res vseslovenska. Verjamem, da nam bo to tudi uspelo! Veseli bomo, če boste na tej poti še naprej z nami!

V imenu KVS Slovenija vam želim mehak vstop v novo leto in trdnega zdravja ter zadovoljstva v njem,

Daša Cek Stepančič, 

vodja KVS Slovenija

***

ŽELITE PREJEMATI NAŠE E-NOVICE?

S klikom na gumb POTRDITEV soglašate, da KVS Slovenija posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom pošiljanja e-novic. Privolitev lahko kadarkoli prekličete.

%d bloggers like this: