Pogovor s Slovenko leta 2020 Natalijo Spark

Natalija Spark je tolmačka slovenskega znakovnega jezika, ki ji je bila govorica gluhih položena v zibko. V želji pomagati drugim in po težki ločitvi je zaključila študij pedagogike/andragogike in se kasneje izšolala še za psihosocialno svetovalko. Njeno življenje je prežeto s pomočjo drugim. V času študija na magistrski stopnji je pod svojo streho sprejela dva malčka, za katera biološka mama ni našla (po)moči, zadnjih nekaj let pa kot kognitivno-vedenjska svetovalka nudi pomoč ljudem pri soočanju z osebnimi stiskami in pri osebni rasti. Je edina v slovenskem prostoru, ki nudi psihosocialno pomoč v znakovnem jeziku. Je tudi aktivna članica združenja Kognitivno-vedenjsko svetovanje Slovenija (KVS Slovenija). Po številnih in bolečih padcih se je Natalija vedno znova pobrala in svojo pot nadaljevala s še večjo željo pomagati drugim. S svojo izjemno energijo, empatijo in optimizmom odpira vrata ljudem h kakovostnejšemu bivanju.

Vabljeni, da se nam pridružite na online pogovoru z Natalijo Spark v petek, 9. 4. 2021 ob 20. uri. S Slovenko leta 2020 se bomo pogovarjali o njenih številnih vlogah, življenjskih vzponih in padcih, posebej pa bomo osvetlili njeno poslanstvo kognitivno-vedenjske svetovalke.

Udeležba je brezplačna. Prijave so možne prek spodnjega obrazca do 8. 4. 2021.

Veselimo se tega prav posebnega večera v vaši družbi!


PRIJAVA

S klikom na gumb POTRDITEV soglašate, da KVS Slovenija posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom vaše prijave na dogodek (in prejemanja e-novic). Prijavo na prejemanje e-novic lahko kadarkoli prekličete na kvs.slovenija@gmail.com

Zgodba, ki povezuje.

%d bloggers like this: