PREDSTAVITVENA DELAVNICA ASERTIVNE KOMUNIKACIJE

Brezplačni online dogodek

SREDA, 19. 1. 2022, 20.00 – 20.45

Kaj je asertivna komunikacija?

Asertivnosti se lahko naučimo prav vsi. Nekdo, ki je asertiven, iskreno izraža svoje misli in čustva na direkten način, spoštuje svoje meje ter se ne boji stati za lastnimi prepričanji. Najpomembnejše pa je, da spoštuje tudi mnenje svojega sogovornika in skuša razumeti njegova stališča na prijazen ter spoštljiv način.

Kaj vas čaka na predstavitveni delavnici?

Na predstavitveni delavnici boste izvedeli, kaj je asertivna komunikacija, in spoznali nekaj osnovnih veščin za izboljšanje samopodobe ter upravljanje s stresom in lastnimi čustvi s pomočjo asertivne komunikacije.

Komu je delavnica namenjena?

Delavnica je namenjena vsem, ki si želite spoznati se z asertivnim komuniciranjem, in vsem, ki si želite izboljšati svoje komunikacijske veščine, tako v zasebnem kot v poslovnem življenju.

O IZVAJALKI

Delavnico bo vodila Aneta Curavić Njegomirović, mag. psihosocialne pomoči, specializantka sistemske psihoterapije ter trenerka asertivne komunikacije.

Več o izvajalki si lahko preberete na: www.anetacuravic.com

Učinkovita komunikacija je pot do osebnega zadovoljstva, uspeha in dobrih medosebnih odnosov.

Toplo dobrodošli!

PRIJAVA NA DOGODEK

Prijava je možna do 19. 1. 2022 do 16. ure.

S klikom na gumb POTRDITEV soglašate, da KVS Slovenija posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom vaše prijave na dogodek (in prejemanja e-novic). Prijavo na prejemanje e-novic lahko kadarkoli prekličete na kvs.slovenija@gmail.com

%d bloggers like this: