SEM NAJSTNIK. IN NI MI VSEENO. (SARA ČERNE)

Brezplačno online predavanje za osebno rast v okviru Svetovnega dne duševnega zdravja 2021, namenjeno mladostnikom

SEM NAJSTNIK. IN NI MI VSEENO.

Sara Černe

Četrtek, 7. 10. 2021 ob 18. uri

NA KRATKO O VSEBINI

Med predavanjem bomo na enostaven in praktičen način pojasnili, za kaj pravzaprav gre pri samopodobi. Kaj lahko sami storite, da se boste videli v lepši in boljši luči. Pogledali bomo, kateri dejavniki vplivajo na samopodobo. Kaj pomeni, če se soočate s tesnobo, zakaj se zmedete, ko se pogovarjate z neznancem, ali vam je neprijetno, ko se približate gruči ljudi. Zanimalo nas bo, kaj pove praznina, ki jo včasih čutite v sebi, in zakaj se tako težko spravite k učenju. Zakaj se radi odmaknete od staršev, čeprav veste, da vas imajo radi, in kaj narediti v primeru, ko si želite družbe vrstnikov, pa si ne upate pristopiti. Pogosto ugotavljamo, da se mladi počutite nerazumljene oz. drugačne od ostalih. Na predavanju bomo iskali odgovore na omenjena vprašanja. Izvedeli boste, kaj lahko sami storite za izboljšanje samopodobe, in spoznali nekaj tehnik, s katerimi si boste pri tem pomagali.

O PREDAVATELJICI

Sara Černe je po poklicu mag. psihosocialne pomoči. V svetovalnici v Novi Gorici deluje kot psihosocialna svetovalka, pretežno z mladostniki. Na srečanjih s klienti strokovno usmerjen pogovor kombinira z različnimi tehnikami, kot so čuječnost, tapkanje in druge. Organizira predavanja in delavnice na temo duševnega zdravja. Svoje znanje redno dopolnjuje z izobraževanjem v Sloveniji in tujini. Kot prostovoljka je delala v Kriznem centru za otroke. Je tudi mama treh mladostnikov.

Verjame, da je za korak naprej potrebna iskrenost. Do sebe.

PRIJAVA NA PREDAVANJE

Za prijavo na ta dogodek ste žal prepozni. Vabimo vas, da se nam pridružite pri prihodnjih dogodkih. Več o njih najdete tukaj.

S klikom na gumb POTRDITEV soglašate, da KVS Slovenija posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom vaše prijave na prejemanje e-novic. Prijavo lahko kadarkoli prekličete na kvs.slovenija@gmail.com

_____________________________________________________________________________________________

%d bloggers like this: