Sklop treh delavnic SVETOVANJE NA DALJAVO V TEORIJI IN PRAKSI

Sobote, 6. 2. 2021, 13. 2. 2021 in 20. 2. 2021, 18.00 – 19.30 (online)

Delavnice bo vodila Edina Šifrar (https://spiritus.si/), spec. transakcijsko analitične psihoterapije. Nudi osebna svetovanja in psihoterapije v zasebni praksi ter v okviru centra za psihološko svetovanje in izobraževanje Defuzija. Kot svetovalka deluje na Klicu v duševni stiski v okviru Univerzitetne psihiatrične klinike Ljubljana. Prostovoljno je sodelovala s Centrom za psihološko svetovanje POSVET in NIJZ pri nudenju telefonske psihološke podpore ob epidemiji COVID-19. Je članica Društva za transakcijsko analizo Slovenije Sloventa in Društva za integrativno psihoterapijo in transakcijsko analizo Sinta ter pridružena članica Društva psihologov Slovenije. Predavateljica je v novembru 2020 v okviru KVS Slovenija izvedla uvodno predavanje o svetovanju na daljavo.

Delavnice bodo preplet teoretičnih osnov in urjenja praktičnih veščin za nudenje kakovostne psihosocialne pomoči na daljavo. Tekom več kot štirih ur delavnic boste:

  • spoznali prednosti in pomanjkljivosti izvajanja svetovanja na daljavo ter kako lahko zmanjšate vpliv negativnih dejavnikov,
  • pridobili koristne napotke o prvem kontaktu pri svetovanju na daljavo,
  • poglobljeno spoznali načela in smernice za izvajanje kakovostnega svetovanja na daljavo,
  • spoznali različne vrste klicev, s katerimi se lahko srečamo pri svetovanju na daljavo, in njihove specifike,
  • se naučili tvoriti ustrezna sporočila in usmeritve za uporabnike, ki čutijo stisko, tesnobo, strah in negotovost v povezavi s situacijo Covid-19,
  • pridobili seznam telefonskih številk, ki jih lahko posredujemo uporabnikom, ki se srečujejo z akutnimi stiskami,
  • ozavestili pomembnost skrbi zase ob nudenju psihosocialnega svetovanja na daljavo.

Cena in prijave

Cena izobraževanja je 40 eur, za študente FUDŠ in svetovalce KVS Slovenija pa le 36 eur. Cena vključuje udeležbo na treh online delavnicah v trajanju 1,5 ure, izročke in pridobitev elektronskega potrdila o udeležbi na prošnjo udeleženca.

Prijava je potrjena s plačilom kotizacije. Število mest je omejeno.

Zbiranje prijav poteka do 2. 2. 2021 na e-naslovu: kvs.slovenija@gmail.com

Za več informacij smo dosegljivi na e-naslovu kvs.slovenija@gmail.com ali telefonski številki 031734233.

Zgodba, ki povezuje.

%d bloggers like this: