SREČA(NJE) S TESNOBO (DAŠA CEK STEPANČIČ)

Brezplačno online predavanje za osebno rast v okviru Svetovnega dne duševnega zdravja 2021

SREČA(NJE) S TESNOBO

Daša Cek Stepančič

Torek, 5. 10. 2021 ob 20. uri

NA KRATKO O VSEBINI

Skoraj polovica ljudi se bo tekom življenja spopadala s tesnobo (anksioznostjo). Anksiozne motnje so ene najpogostejših duševnih motenj. Predavanje bo priložnost, da spoznate značilnosti tesnobe, odkrijete, kaj jo poganja, in pridobite koristne informacije o tem, kako si lahko ob soočanju z njo pomagate. “V življenju mi je bilo dano hoditi z roko v roki z anksioznostjo – najprej ob opazovanju družinskega člana, ki mu je dolga leta sedela na rami, po smrti dečka mojih let se je pri komaj desetih letih oprijela še moje. In tako sva korakali več kot desetletje tako tesno druga ob drugi, da sem jo uspela še kako dobro spoznati,” iskreno pove predavateljica, ki se je po izkušnji anksioznosti odločila za študij psihosocialne pomoči. Anksioznost terja visok davek na področju telesnega zdravja, odnosov in počutja, pogosto pa tudi na področju delovne storilnosti in prehranjenosti. Kljub temu pa je v srečanju s tesnobo mogoče najti tudi zrno pozitivnega. Osebne izkušnje predavateljice in njeno bogato strokovno znanje vam bodo v pomoč pri krepitvi moči, da boste lastnim strahovom lažje pogledali v oči ter kljub srečanju s tesnobo stopili na svojo pot sreče.

O PREDAVATELJICI

Daša Cek Stepančič je kognitivno-vedenjska svetovalka, mama in žena. Deluje pod okriljem Centra za osebni razvoj in izobraževanje PoMOČ s sedežem na Goriškem. Nudi možnost psihosocialne obravnave posameznikom, parom in družinam v stiski ter v želji po osebni ali profesionalni rasti. Vodi skupinska svetovanja in izvaja predavanja ter delavnice. Kot asistentka na Fakulteti za uporabne družbene študije prenaša svoje znanje in izkušnje na mlajše generacije psihosocialnih svetovalcev. Je ustanoviteljica portala Kognitivno-vedenjsko svetovanje Slovenija (KVS Slovenija) in soustanoviteljica Akademije osebne odličnosti. O svoji izkušnji več kot deset let trajajočega soočanja s hudo anksioznostjo pove: “Življenje z anksioznostjo je življenje na pol, kljub temu pa je bila tesnoba ena mojih največjih učiteljic.” Pri svojem delu spremlja številne kliente, ki so se, tako kot sama pred leti, odločili življenju reči da.

PRIJAVA NA PREDAVANJE

Za prijavo na ta dogodek ste žal prepozni. Vabimo vas, da se nam pridružite pri prihodnjih dogodkih. Več o njih najdete tukaj.

S klikom na gumb POTRDITEV soglašate, da KVS Slovenija posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom vaše prijave na prejemanje e-novic. Prijavo lahko kadarkoli prekličete na kvs.slovenija@gmail.com

_____________________________________________________________________________________________

%d bloggers like this: