TRGOVINA SKRBNO USTVARJENIH IZDELKOV

Dobrodošli v trgovinici skrbno ustvarjenih izdelkov KVS Slovenija

KODEKS ETIKE V PSIHOSOCIALNEM SVETOVANJU SLOVENIJE

Vodilo vsakega dobrega psihosocialnega svetovalca in pomemben del vsake svetovalnice

Psihosocialno svetovanje močno vpliva na življenje ljudi, kar psihosocialnim svetovalcem prinaša veliko odgovornost, ki pa je ni mogoče opredeliti le z zakoni in predpisi. Kodeks etike je vodilo vsem, ki delujete ali se izobražujete na področju psihosocialne pomoči/svetovanja. V kodeksu zapisana načela spodbujajo k etičnemu ravnanju, so v pomoč pri oblikovanju stališč in vrednot, pri odločanju ter argumentiranju sprejetih odločitev, obenem pa omogočajo etično refleksijo dela s klienti. Etični kodeks je temelj za razvijanje odgovorne drže v odnosu do klienta, poklicnih kolegov, širše družbe ter ob raziskovalnem delu.

CENA: 10 eur (poštnina je vključena v ceno)

LONČEK SPOZNANJA IZ SVETOVANJA – trenutno RAZPRODANO!

Idealen sopotnik na poti osebne rasti

Lonček vsebuje 100 misli, ki smo jih na podlagi strokovnega znanja in večletnih izkušenj dela z ljudmi v stiski ter v želji po osebni/profesionalni rasti pripravili kognitivno-vedenjski svetovalci KVS Slovenija v sodelovanju s podjetjem Samospoznanje.si. Misli vam bodo v navdih pri spoznavanju sebe, raziskovanju svojih potencialov, razmišljanju o ciljih in poteh za njihovo uresničevanje ter pri soočanju s preizkušnjami življenja. So idealen sopotnik na poti osebne rasti. Lonček je čudovito darilo ob praznikih in rojstnih dnevih 🎂 ali le drobna pozornost tistim, ki jih imamo radi. Misli so tudi dobra obogatitev dela z ljudmi.

CENA: 20 eur (poštnina je vključena v ceno)

PAKET DUO – trenutno RAZPRODANO!

Lonček spoznanja iz svetovanja in Kodeks etike v psihosocialnem svetovanju Slovenije – dvojna moč za kakovostno delo

Paket Duo prinaša lonček s stotimi mislimi za osebno/profesionalno rast, plod sodelovanja s podjetjem Samospoznanje.si, in kodeks etike. Slednji je ključno vodilo vsem, ki delujejo ali se izobražujejo na področju psihosocialne pomoči/svetovanja. Je pomemben del vsake psihosocialne svetovalnice in temelj za razvijanje odgovorne drže v odnosu do klienta, poklicnih kolegov, širše družbe ter ob raziskovalnem delu.

CENA: 26 eur (poštnina je vključena v ceno)


NAROČILO

Pomembno: izberite med spodaj navedenimi možnostmi. Po prejetju naročila vam bomo na vaš e-mail naslov poslali podatke za plačilo. Plačilo je možno le s poravnavo zneska na naš bančni račun. Naročilo bo odposlano po prejetju vašega plačila.

Bi radi naročili drugačno količino izbranega izdelka/izdelkov? – Pišite nam na kvs.slovenija@gmail.com in uresničili bomo vaše želje!

S klikom na gumb POTRDITEV soglašate, da KVS Slovenija posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom izvršitve vašega naročila.

_____________________________________________________________________________________________

%d bloggers like this: