TEMELJI ZA IZPOLNJUJOČE PARTNERSTVO (JAKA KOVAČIČ)

Brezplačno online predavanje za osebno rast v okviru Svetovnega dne duševnega zdravja 2021

TEMELJI ZA IZPOLNJUJOČE PARTNERSTVO

Jaka Kovačič

Ponedeljek, 4. 10. 2021 ob 20. uri

NA KRATKO O VSEBINI

V današnjem času poznamo precej oblik partnerskih odnosov in še več izzivov na tem področju. Partnerske krize spadajo med največje življenjske stresorje poleg smrti in izgube zaposlitve posameznika. Ekonomska miselnost potrošniške naravnanosti ne sovpada v koncept zadovoljujočega in izpolnjujočega partnerskega odnosa – na žalost ali pa srečo. Na predavanju se bomo spraševali, čemu so krize v odnosih tako pogoste in iskali odgovore oz. možne rešitve. Dotaknili se bomo nekaterih tematik, kot so konflikti v partnerskih odnosih in kaj ti predstavljajo sodobnim parom. Predstavili bomo pojma upravljanje s čustvi in ne-odvračanje ter ponudili odgovore na vprašanje, kaj predstavljata za partnerski odnos.

O PREDAVATELJU

Jaka Kovačič je študent zaključnega letnika magistrskega študija psihosocialnega svetovanja, zaposlen kot svetovalec strankam v finančno-storitvenem sektorju. Njegovo osebno in strokovno zanimanje sega na področje partnerskih odnosov, kjer je opaziti velik pomen preventive. Zaznava potrebe po izobraževanju posameznikov in parov. V prostem času se ukvarja s prostim potapljanjem, t. i. apneo. V tem išče ravnovesje med telesnim naporom in mentalno stabilnostjo oz. telesno sproščenostjo.

PRIJAVA NA PREDAVANJE

Za prijavo na ta dogodek ste žal prepozni. Vabimo vas, da se nam pridružite pri prihodnjih dogodkih. Več o njih najdete tukaj.

S klikom na gumb POTRDITEV soglašate, da KVS Slovenija posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom vaše prijave na prejemanje e-novic. Prijavo lahko kadarkoli prekličete na kvs.slovenija@gmail.com

_____________________________________________________________________________________________

%d bloggers like this: