V STISKI NISI SAM

V združenju kognitivno-vedenjskih svetovalcev Slovenije se zavedamo, da čas pojava Covid-19 prinaša številne stiske, negotovosti in izzive. V želji pomagati bolj ranljivim delom naše družbe smo se odločili za akcijo V STISKI NISI SAM, s katero želimo storitve psihosocialne podpore približati otrokom (v starosti nad 10 let), mladostnikom in študentom (do 26. leta starosti). Prav med slednjimi je namreč zaznati velik porast motenj hranjenja, psihotičnih motenj, anksioznih motenj in depresivnosti, zlorab psihoaktivnih snovi ter samomorilnih teženj. Akcija prinaša možnost strokovne obravnave osebnih stisk po dostopnejši ceni in brez dolgih čakalnih vrst.

Portal KVS Slovenija združuje devet kognitivno-vedenjskih svetovalk, mag. psihosocialne pomoči, ki svoje storitve izvajajo v različnih predelih Slovenije. Nekatere so dodatno izobražene in usposobljene za delo z otroki in mladostniki ter imajo na tem področju večletne izkušnje. V obravnavo poleg otroka ustrezno vključujejo starše oz. skrbnike. Storitve izvajajo po dogovoru z uporabnikom v živo ali na daljavo (videokonferenčno). Svetovalke KVS Slovenija pri svojem delu upoštevajo aktualne predpise.

Kognitivno-vedenjsko svetovanje je namenjeno vsem, ki doživljate osebno stisko, se soočate z depresivnimi občutki, razdražljivostjo, tesnobo, težavami v medosebnih odnosih in drugimi osebnimi preizkušnjami.

Če pri sebi ali svojemu otroku opažate znake motenj hranjenja, upad volje za druženje z vrstniki, opuščanje šolskih/študijskih obveznosti, samopoškodbeno vedenje, motnje razpoloženja, samomorilne misli, pretirano zaskrbljenost, razdraženost, napetost, poseganje po alkoholu ali drugih psihoaktivnih substancah, upad samostojnosti, jokavost, apatičnost in druge znake osebne stiske, ne odlašajte z iskanjem strokovne podpore. Skupaj lahko preprečimo nepopravljivo.

Za kognitivno-vedenjsko svetovanje so na voljo:


DAŠA CEK STEPANČIČ

Renče, Nova Gorica

031 734 233

dasa.cek.stepancic@gmail.com

PINA GORIŠEK

svetovanje na vašem domu v Osrednjeslovenski in Gorenjski regiji

040 287 670

info@terapijapina.si

NATALIJA SPARK

Domžale

041 717 467

info@naos.si

MIKELA VEREN

Osrednjeslovenska in Obalna regija

041 953 080

svetovanjeinmind@gmail.com

NASTJA VERNIK

Podravska, Pomurska in Savinjska regija

041 214 293

mojeupanje.psp@gmail.com

IRENA STUBELJ MARINIČ

Nova Gorica

041 384 566

irena@pogovorivase-terapija.si

SARA ČERNE

Goriška regija

064 164 477

svetovalnicasara@gmail.com

ANETA CURAVIĆ

Obalno-kraška regija

040 141 884

aneta.curavic@gmail.com

JANA JEMEC

Gorenjska in osrednja Slovenija

031 507 683

jana.jemec@gmail.com


Cenik storitev v akciji V STISKI NISI SAM:

Obravnava 50-60 minut: 30 eur

Obravnava 90 minut: 45 eur

Cene veljajo za vključitev v svetovalni proces v obdobju 9. 4. 2021 – 31. 8. 2021. Število mest je omejeno. O možnosti obravnave v okviru akcije preverite pri izbranem svetovalcu.

Več informacij o KVS Slovenija najdete v nadaljevanju. Za morebitna vprašanja smo vam na voljo na: kvs.slovenija@gmail.com

Verjamemo, da je s skupnimi močmi mogoče premagati še tako velike ovire!

ŽELITE PREJEMATI NAŠE E-NOVICE?

S klikom na gumb POTRDITEV soglašate, da KVS Slovenija posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom pošiljanja e-novic. Privolitev lahko kadarkoli prekličete.

%d bloggers like this: